Städredskap från Cleanware

Att hålla ordning och snyggt är både viktigt på företaget och i privatlivet. Genom att satsa på bra städredskap blir städningen både smidigare, mer effektiv och slutresultatet blir bästa möjliga.

Städredskap för professionella bruk

Det är viktigt att använda riktiga städredskap för att arbetsplatsen verkligen ska bli ren, som fuktmoppar, mikrofiberdukar, hink med press och mirakelsvamp. Att jobba som lokalvårdare kan vara slitigt, men behöver inte vara det. Genom att använda ergonomiska lösningar som städbälten blir det mycket lättare att städa. Det går snabbt och personalen behöver inte böja sig för att hämta de olika städredskapen på till exempel en vagn. Städflödet blir mycket bättre. Cleanware har också särskilda bälten för fönsterputsning.

Städredskap för hembruk

För att hålla rent och hygieniskt i hemmet är det klokt att investera i städredskap som verkligen gör det rent. Det blir även roligare att städa då. Förutom dammsugare är det smart att ha en hink med press till din mopp för att skura golvet så effektivt som möjligt. Mirakelsvampen gör underverk om du fått en fläck som är svår att få bort. Bästa och mest miljövänliga sättet att hålla hemmet dammfritt är med en mikrofiberduk som bara behöver lite vatten. Fyll en sprayflaska med kranvatten, så kan du enkelt städa ditt hem utan kemikalier.

Spara tid

Att ha bra städredskap hjälper dig att spara tid. Skapa ordning genom att ha särskilda städredskap och färger i de olika rummen:

  • Gul – universal städning
  • Röd – badrum
  • Grön – fönster/spegel
  • Blå – kök

Då vet du med säkerhet vilken mikrofiberduk som du använde bakom toaletten och vilken som du kan använda i köket. Genom att färgkoordinera städningen sparar du tid och minskar risken för att använda fel städredskap i fel rum. Du vill vara säker på att städningen verkligen är hygienisk och att du inte råkar ut för olyckor.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *